Meet- en Regeltechniek - A , Opnemers <<< Terug

INHOUD
 Korte inhoud van de module : zonder metingen geen regelingen mogelijk!

 Industriële meettechniek :
1. Inleiding en instrumentatiesymboliek – meeteenheden en –nauwkeurigheden
2. Drukmetingen
3. Niveaumetingen
4. Temperatuurmetingen
5. Debietmetingen
6. Andere metingen : zuurgraad, geleiding, warmte, zuurstofgehalte, enz...

Docent heeft een levenslange ervaring in Meet- en Regeltechniek opgebouwd. Bovendien is hij gepassioneerd om de complexe meetsystemen helder uit te leggen met de nadruk op de juiste gebruiksvoorwaarden van de apparatuur.

Ook de criteria bij de keuze en de selectie van de meest geschikte meetoplossing voor uw fysische meting (T,P, L, F enz...) (prijs, kwaliteit,, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid) komt aan bod in deze cursus.
KMO's genieten 50% reductie door onze erkenning KMO-portefeuille Vlaanderen

Door oefeningen te maken gaat men als groep samen met de docent zeer nuttige inzichten verwerven. Ook de open inbreng van de ervaring van de andere cursisten wordt onder begeleiding van de docent naar waarde geschat.

Na deze cursus weet u meer, maar vooral kan u met kennis van zaken overleggen met uw leveranciers, zodat u de optimale beslissingen zal nemen in het belang van uw bedrijf. Bij inschrijving mag U de problemen die u zou willen behandeld zien worden meesturen, de docent verwerkt dat dan zeker in zijn cursus.
Cursus loopt van 13u30 tot 19u30 we noemen dat "verschoven dagen", en dat voorkomt oponthoud in het verkeer s'morgens en s'avonds. Toch heb je nog een avond, en belast je Uw bedrijf slechts met een halve dag afwezigheid.
Deze timing vindt iedereen evenwichtig want door deze lesdagen leert U unieke moderne inzichten van een praktijkervaren docent!

Voor KMO's geeft Vlaanderen steun. We zijn daarvoor erkend.

Twee cursussen samen TMR-A (6d) + TMR-B (5d) aan "pakketprijs "= 1650,00 EUR in plaats van 870 + 880=1.750,00 EUR. Met KMO-p minus 40% d w z 990,00 EUR voor 11 dagen coaching. Wat een luxe!

Vul Uw kennistekorten via deze cursussen op dit interessante gebied aan:

"INVESTEER DAARMEE IN UZELF.= de allerbeste investering voor dit jaar " zei TOP- ECONOOM Geert NOELS

In een bedrijfsinterne cursus kunnen deze meetsystemen worden geselecteerd die voor Uw bedrijf van belang zijn. Vraag ons voorstel.
  CODE
TMR-A

STARTDATUM
wo 8/05/2019

DOCENT
Ir Jean-Louis LAMS

DUUR
6 d

DATA
Vanaf wo 8/05/2019 = elke week één verschoven lesdag, zie timing

PLAATS
Wilrijk- Antwerpen

TIMING
13u30 - 19u30 (geen verkeersproblematiek bij het komen en ook niet bij het gaan)

KOSTEN
€ 870