Energiezuinig Pompbeheer (onderhoud, energiebesparende maatregelen,...) <<< Terug

INHOUD
TEZ vormt een aanvulling bij TPS ( gegeven op di 19/11+26/11/2019), vraag pakketkorting voor deze 3 dagen samen!)

TEZ NIEUWE EN BESTAANDE POMPEN ENERGIEZUINIG MAKEN

Omschrijving:
Tijdens deze 1-daagse cursus in energiebesparing bij pompen maakt u uitgebreid kennis met alle mogelijkheden die u heeft om uw pompsystemen zo energiezuinig mogelijk te maken.
We zullen zien hoe we niet alleen bij nieuw te bouwen pompsystemen energie besparen, maar dat het ook zeer interessant is om uw bestaande installaties eens kritisch te bekijken.
Dergelijke besparingen vereisen wel deskundigheid, en deze inzichten worden in deze cursusdag TEZ aangereikt!

Op die manier zult u zeker een positieve bijdrage kunnen leveren aan het terugdringen van het broeikaseffect, maar door vermindering van de energiekosten zullen ook uw aandeelhouders beslist verheugd reageren.

Alle deelnemers ontvangen tevens een kosteloos exemplaar van het door de docent geschreven boek 'Energiezuinige pompsystemen' ter waarde van € 74,00. met voorkomen/verhelpen van storingen en onnodige kosten.

Docent , Hans Vogelesang, is ONAFHANKELIJK pompdeskundige en is directeur van Pumpspport. ( M a w hij verkoopt GEEN pompen, enkel bezorgd hij deelnemers de vereiste inzichten om zelf hun juiste keuzes te maken in hun bedrijf!!)

U kan veel besparingen voorstellen in Uw bedrijf en dat wordt tegenwoordig erg gewaardeerd door Uw bedrijfsleider.
en zeker door Uw CFO. Als een zuinige Nederlander dit alles vertelt kunnen we steeds heel wat bijleren in Vlaamse bedrijven. Neem deze gelegenheid te baat, het komt Uw imago als process- of onderhoudsingenieur zeker ten goede want besparen is IN.

TEZ + TPS pakket = speciale voorwaarden!

1000,00 EUR voor Drie Dagen! dwz via onze erkenning DV O 109.627 voor KMO-portefeuille betaalt een KMO slechts 600,00 EUR voor 3 dagen coaching door een neutraal deskundige.

Netto is dat 600,00 EUR voor Drie dagen coaching. Een mooie investering die veel zal besparen.
  CODE
TEZ

STARTDATUM
di 3/12/2019

DOCENT
Hans VOGELESANG

DUUR
1 dag (=verschoven dag!)

DATA
22/05/2019

PLAATS
Wilrijk A12 Benelux Businnescenter

TIMING
13u30- 19u30 = verschoven dag! dwz Verkeersproblemen omzeilend!

KOSTEN
€ 475